Shërbime profesionale gjuhësore

Ne ofrojmë asistencë profesionale për të gjitha projektet tuaja të përkthimit. Gjithmonë me ekzekutim të mirë dhe të shpejtë.

Për
përkthimet urgjent,
na telefononi tani

Ne jemi të specializuar në

 

Përkthimi ligjor

Kontratat, ndërmarrjet e përbashkëta, certifikatat, letrat e qëllimit, faturat tregtare.

Përkthim teknik

 Inxhinieri, patenta, elektronikë, IT, sektori i energjisë.

Përkthim mjekësor

Në këtë fushë, saktësia terminologjike dhe saktësia tekstuale janë rregulla absolute.

Përkthim financiar

Ne ofrojmë përkthime financiare për të përmbushur të gjitha nevojat e biznesit tuaj.

Përkthime të specializuara

  Fletët e të dhënave të produktit, posterat, reklamat dhe fletëpalosjet, studimet e tregut, etj.

Përkthime të vërtetuara

Patentë shoferi, viza, leje, diploma, certifikata lindjeje.

Pse na zgjodhet ne

Ne jemi të vëmendshëm ndaj nevojave të klientëve tanë dhe e kuptojmë realitetin tuaj.
Kjo është arsyeja pse ne ju ofrojmë shërbim të pashembullt ndaj klientit:

• Ekzekutoni projektet tuaja shpejt, pa kompromentuar cilësinë.
• Dorëzoni përkthimet tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.
• Dorëzoni dokumentet në shtëpinë tuaj Ne përshtatemi me formatet elektronike të skedarëve që përdor kompania juaj.

Çfarë thonë klientët tanë për ne

Shërbim i shkëlqyer, dërgim shumë i shpejtë i përkthimeve. Marcel Simon Unë përdor gjithmonë shërbime përkthimi për biznesin tim dhe pa dyshim Girolamo është më i sakti dhe më i shpejti për sa i përket dërgesës!!! 10 Victor Leroy Shërbim i shkëlqyer, dërgim shumë i shpejtë i përkthimeve. Marcel Simon Unë përdor gjithmonë shërbime përkthimi për biznesin tim dhe pa dyshim Girolamo është më i sakti dhe më i shpejti për sa i përket dërgesës!!! 10 Victor Leroy Previous Next

Më i miri në biznes

Shërbime përkthimi për çdo industri

Përkthimet njerëzore janë gjithmonë më efikase

Lërini profesionistët tanë të kujdesen për pjesën tjetër

Përkthimi i dokumenteve është një investim që do t'ju ndihmojë të zhvilloheni në fushën që ju intereson. 

Flisni me ne

français

néerlandais

albanais

Portugalisht

Italien

espagnol

allemand

français

albanais

Italien

arabe

Rumain

Polake

Russe

Shqiptare

Turc

français

néerlandais

albanais

Portugalisht

Italien

espagnol

allemand

français

albanais

Italien

arabe

Rumain

Polake

Russe

Shqiptare

Turc

Zgjidhni gjuhën tuaj të navigimit